Producten
Tevreden gebruikers
Aanbieding

De beste afslankproducten van dit moment

Een mooi slank lichaam wordt geassocieerd met gezondheid en succes. Heeft u overgewicht en wilt u graag afvallen en op gewicht blijven? Dan kunnen wij van afslanktoppers u helpen. Wij voorzien u van de nodige informatie om op een verantwoorde manier af te vallen en helpen u om daarna op gewicht te blijven. U vindt op deze website onder andere informatie over de beste afslankproducten van dit moment die u snel weer een slank lichaam kunnen geven. Bovendien vindt u vele tips die het afvallen gemakkelijker maken en u kunnen helpen om uw streefgewicht te behouden.

Volg ons op Facebook: Afvallen - Gezond leven

U kunt ons Blog ook volgen op Facebook. Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van tips over afvallen en gezond leven, ontvangt u regelmatig nieuwe gezonde recepten en komt u opmerkelijke feitjes te weten. Wekelijks maakt u ook kans op het winnen van mooie prijzen door bijvoorbeeld mee te doen aan prijsvragen. Er worden diverse leuke prijzen verloot zoals handige calorieƫnboekjes, afslankproducten, dieetadvies en er is laatst een abtronic verloot. Wilt u ook dagelijks op de hoogte gehouden worden over al het nieuws over afvallen en gezondheid en kans maken op leuke prijzen? Like dan snel onze Facebook pagina. Afvallen - Gezond leven Facebook

Gevarieerd eten

Gevarieerd eten, u hoort het waarschijnlijk regelmatig genoemd worden wanneer het gaat over gezondheid en afvallen. Gevarieerd eten is inderdaad erg belangrijk voor een gezond lichaam en wanneer u wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Maar wat houdt gevarieerd eten nu precies in?

Voedingsstoffen
Gevarieerd is onder andere belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen. Voldoende voedingsstoffen zijn belangrijk voor een goed functionerend lichaam.

Schijf van vijf
De schijf van vijf kent u vast wel. Dit is een hulpmiddel welke u kunt gebruiken om gevarieerd te kunnen eten. De schijf van vijf laat voornamelijk zien uit welke productgroepen u dagelijks iets zou moeten eten.

Ook kan gevarieerd eten hulp bieden bij afvallen. Wilt u meer weten? Klik dan hier

Bereken uw BMI

De BMI waarde is een waarde die aangeeft of u een gezond gewicht heeft of overgewicht heeft. Vul uw lengte en gewicht in en bereken uw BMI.

U heeft ondergewicht. Wij adviseren u uw gezondheid in de gaten te houden en contact op te nemen met uw arts.
U heeft een gezond gewicht, ga zo door.
U heeft overgewicht, afvallen is gewenst.
U heeft obesitas. Obesitas wil zeggen dat uw overgewicht gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Afvallen is noodzakelijk voor een goede gezondheid.
Bereken uw BMI opnieuw
Leeft u gezond?
Recept van de maand

Gevulde tomaat

Een gevulde tomaat kan gebruikt worden als voorgerecht maar ook als bijgerecht. Kies ons recept voor een gevulde tomaat met gezonde vulling!

Lees hier verder...