Producten
Tevreden gebruikers
Aanbieding

Obesigard test

Obesigard heeft een test gedaan met 5 vrijwilligers die een maand lang het product mochten uitproberen. De deelnemers kregen daarbij een persoonlijk voedingsadvies en professionele begeleiding van de diëtist. 4 personen zijn uiteindelijke overgebleven tot het einde. Over het algemeen waren de deelnemers zeer tevreden over het product. In onderstaand overzicht kunt u het totale gewichtsverlies zien van iedere deelnemer en leest u hoe zij het gebruik van Obesigard hebben ervaren.

Gewichtsverloop

Naam Startgewicht Eindgewicht Resultaat
Brigitte 104,6 kg 99,5 kg -5,1 kg
Jeroen 91,5 kg 83,7 kg -7,8 kg
Loes 84 kg 79 kg -5 kg
Luna 82,8 kg 79,9 kg -2,9 kg

Ervaringen

Brigitte

Obesigard heeft mij weer de start gegeven om af te vallen ik ben aardig afgevallen en ga zeker nog even door met Obesigard. De capsules zijn goed in te nemen, geen smaak en geur en geen negatieve bijwerkingen. Ik raad Obesigard zeker aan.

Jeroen

Ik heb totaal niet het idee gehad dat ik met een dieet bezig was. Het gebruik van Obesigard is heel goed vol te houden. Ik ben meer gaan nadenken over voeding en flink afgevallen. Obesigard bedankt.

Loes

Na lange tijd ben ik eindelijk weer onder de 80 kg. Ik had dit niet verwacht maar heb me goed vergist. Ik ga weer nieuwe Obesigard bestellen om op mijn uiteindelijke streefgewicht te komen. Ik vindt Obesigard een zeer geslaagd product.

Luna

Ik merkte bij het gebruik van Obesigard dat mijn eetlust verminderde. Ik houdt het voedingsadvies ook zeker aan en blijf goed bewegen om nog meer af te vallen.

Bereken uw BMI

De BMI waarde is een waarde die aangeeft of u een gezond gewicht heeft of overgewicht heeft. Vul uw lengte en gewicht in en bereken uw BMI.

U heeft ondergewicht. Wij adviseren u uw gezondheid in de gaten te houden en contact op te nemen met uw arts.
U heeft een gezond gewicht, ga zo door.
U heeft overgewicht, afvallen is gewenst.
U heeft obesitas. Obesitas wil zeggen dat uw overgewicht gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Afvallen is noodzakelijk voor een goede gezondheid.
Bereken uw BMI opnieuw
Leeft u gezond?
Recept van de maand

Gevulde tomaat

Een gevulde tomaat kan gebruikt worden als voorgerecht maar ook als bijgerecht. Kies ons recept voor een gevulde tomaat met gezonde vulling!

Lees hier verder...