Producten
Tevreden gebruikers
Aanbieding

Tevreden gebruikers

Veel andere mannen en vrouwen gingen u voor in het gebruik van verschillende afslankproducten. Een aantal van deze mensen hebben hun positieve ervaringen met het product met ons gedeeld. Om u over de streep te kunnen trekken hebben wij deze voor u op een rijtje gezet. Lees de ervaringen en bekijk zelf welk product het beste bij u past.

Mevrouw de Klerk - 2Fase

Voordat ik 2Fase ontdekte heb ik echt alle diëten al geprobeerd maar heb het uiteindelijk opgegeven omdat niets hielp. Ik viel wel wat af maar na een aantal weken kwam het er weer aan omdat ik het niet volhield. Mijn nichtje kwam toen met 2Fase aan uit Amerika. Ik ben het direct gaan gebruiken zonder verder extra rekening te houden met mijn voeding. Ik voelde mij al snel fitter en viel eindelijk weer af. Ik werd daar erg gemotiveerd van en ben meer op mijn voeding gaan letten zodat ik nog sneller afviel. Uiteindelijk heb ik weer hetzelfde gewicht als voor mijn zwangerschap, ik ben zeer tevreden over dit product.

Ronald Donker - Bodyfirm

Ik ben taxichauffeur en eet ik onregelmatig en niet altijd gezond en beweeg ik te weinig. Vorig jaar heb ik wegens gezondheidsredenen besloten dat ik daar verandering in wil brengen. Via internet kwam ik op de website van Bodyfirm terecht. Dit is een natuurlijk product dat het afvalproces kan versnellen. Ik dacht laat ik het proberen, samen met wat meer beweging en wat gezonder eten vlogen de kilo's eraf. Ik raad het product anderen ook zeker aan. Ik zit weer goed in mijn vel en met mijn gezondheid gaat het ook veel beter.

Mevrouw Kocks - Fitslim

Ik ben altijd iets te zwaar geweest en heb mij daar nooit zo'n druk om gemaakt. Toch speelde het de laatste tijd meer door mijn hoofd dat ik graag iets af wil vallen, ook voor mijn gezondheid. Hier denk je toch meer over na naarmate je ouder wordt. Ik houdt niet van pillen slikken dus wilde iets anders. Via mijn buurvrouw hoorde ik over Fitslim. Deze eiwitshakes smaken heerlijk en ik neem ze twee keer op een dag. Door de shakes eet ik minder doordat ik de hele dag een vol gevoel heb. Ik snoep niet meer tussendoor, wat mijn grootste probleem was. Ik vindt het gemakkelijk om de shakes te gebruiken en houdt het gemakkelijk vol. Ik ben al veel afgevallen en ga nog even door.

Mevrouw ter Bulk - Suikerblok

Ik heb al jaren een probleem met eten. Ik ben gek op eten en kan als ik iets lekkers eet ook niet niet stoppen met eten. Doordat ik steeds meer ging eten kreeg ik ook steeds meer honger en kwam ik steeds meer aan. Ik was vaak buiten adem en wilde echt van mijn overgewicht af. Vele diëten en afslankproducten heb ik gebruikt maar dit werkte niet of ik kreeg nare bijwerkingen. Ik las op internet goede reacties over Suikerblok en ben dit als laatste redmiddel gaan proberen. Tot mijn grote verbazing had ik minder trek in lekkere dingen, ik kon het gewoon laten staan en ik had geen last van bijwerkingen. Als snel begon in mij fitter te voelen en energieker. Ik viel al snel af en ben nu zelfs weer aan het sporten. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht. Ik ben Suikerblok erg dankbaar.

Frans Stapel - Supercaps

Mijn vrouw en ik houden allebei van lekker eten en hadden ook allebei overgewicht. Ook onze kinderen kregen naar onze mening te vaak ongezond voedsel en namen onze eetgewoonten langzaam aan over. Dit wilden we niet, we wilden een goed voorbeeld geven aan onze kinderen. Via een vriend van mij kwamen we op Supercaps. Met Supercaps is het super gemakkelijk gezonder te eten en we hadden beide veel energie. Dit vinden wij erg belangrijk omdat wij allebei een druk leven hebben. We zijn allebei goed afgevallen en houden onze gezonde leefstijl nu aan.

Obesigard test

Obesigard heeft een test gedaan met 5 vrijwilligers die een maand lang het product mochten uitproberen. De deelnemers kregen daarbij een persoonlijk voedingsadvies en professionele begeleiding van de diëtist. 4 personen zijn uiteindelijke overgebleven tot het einde. Over het algemeen waren de deelnemers zeer tevreden over het product. In onderstaand overzicht kunt u het totale gewichtsverlies zien van iedere deelnemer en leest u hoe zij het gebruik van Obesigard hebben ervaren. Lees verder

Bereken uw BMI

De BMI waarde is een waarde die aangeeft of u een gezond gewicht heeft of overgewicht heeft. Vul uw lengte en gewicht in en bereken uw BMI.

U heeft ondergewicht. Wij adviseren u uw gezondheid in de gaten te houden en contact op te nemen met uw arts.
U heeft een gezond gewicht, ga zo door.
U heeft overgewicht, afvallen is gewenst.
U heeft obesitas. Obesitas wil zeggen dat uw overgewicht gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Afvallen is noodzakelijk voor een goede gezondheid.
Bereken uw BMI opnieuw
Leeft u gezond?
Recept van de maand

Gevulde tomaat

Een gevulde tomaat kan gebruikt worden als voorgerecht maar ook als bijgerecht. Kies ons recept voor een gevulde tomaat met gezonde vulling!

Lees hier verder...