Producten
Tevreden gebruikers
Aanbieding

Liposuctie

Mensen met een teveel aan onderhuids vetweefsel kunnen liposuctie ondergaan. Liposuctie is een plastisch-chirurgische ingreep waarbij overtollig onderhuids vetweefsel wordt weggezogen. Hiervoor wordt een klein sneetje in de huid gemaakt. Aan het weg te zuigen vet wordt een verdovingsmiddel toegevoegd. De meest voorkomende plaatsen waar liposuctie op wordt toegepast zijn buik, billen en bovenbenen. Maar ook op andere plaatsen zoals de armen en nek kan het worden uitgevoerd.

Voor wie is liposuctie geschikt?

Liposuctie kan het beste worden uitgevoerd bij personen met een elastische huid die in goede conditie is. Liposuctie kan bij zowel mannen als vrouwen worden toegepast. Cellulitis en overtollig huidweefsel kunnen niet opgelost worden door middel van liposuctie. Daarnaast is ook een gezonde voeding en voldoende beweging erg belangrijk voor onderhoudt van een gezonde huid.

Voordelen van liposuctie

Op de plekken waar liposuctie is toegepast zal geen vetopslag meer plaatsvinden. Uw lichaam wordt een stuk strakker en u kunt wellicht een aantal kledingmaten kleiner aan.

Nadelen van liposuctie

Liposuctie brengt verschillende risico's met zich mee. Er kan namelijk een nabloeding of infectie optreden. Ook kunnen er ernstigere complicaties optreden, er kan bijvoorbeeld een orgaan geraakt worden bij het prikken in de huid. Ook duurt het herstel lang, u zult geduld moeten hebben, het kan een aantal maanden duren voordat alle littekens en zwellingen weg zijn. Ook kan het zijn dat er een lelijk litteken zichtbaar blijft of dat de huid niet echt strakker wordt.

Bereken uw BMI

De BMI waarde is een waarde die aangeeft of u een gezond gewicht heeft of overgewicht heeft. Vul uw lengte en gewicht in en bereken uw BMI.

U heeft ondergewicht. Wij adviseren u uw gezondheid in de gaten te houden en contact op te nemen met uw arts.
U heeft een gezond gewicht, ga zo door.
U heeft overgewicht, afvallen is gewenst.
U heeft obesitas. Obesitas wil zeggen dat uw overgewicht gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Afvallen is noodzakelijk voor een goede gezondheid.
Bereken uw BMI opnieuw
Leeft u gezond?
Recept van de maand

Gevulde tomaat

Een gevulde tomaat kan gebruikt worden als voorgerecht maar ook als bijgerecht. Kies ons recept voor een gevulde tomaat met gezonde vulling!

Lees hier verder...