Producten
Tevreden gebruikers
Aanbieding

Samen bewegen

Veel mensen vinden het moeilijk de motivatie op te brengen om te gaan bewegen. Vooral wanneer het slecht weer is blijven mensen liever warm binnen zitten in plaats van dat zij de deur uit gaan. Wat kan helpen om de motivatie te verhogen is sporten met een maatje. Als u iedere week afspreekt met een vriend(in) of kennis om een rondje te wandelen zult u minder snel afzeggen dan wanneer u zelf moet gaan wandelen. Wanneer u dan geen zin heeft of het weer staat u niet aan zult u er eerder voor kiezen om niet te gaan.

Ook kunt u de motivatie verhogen door u op te geven voor een sport. U betaald voor de lessen en moet iedere week op een vast tijdstip ergens naartoe. U sport vaak in een groep, wat ook motiverend werkt, u wilt uw sportmaatjes niet in de steek laten.

Uit onderzoek is ook gebleken dat hulp en advies van een 'vreemd persoon' kan helpen bij het verhogen van de motivatie om te gaan sporten of om af te vallen. Mensen nemen eerder iets aan van iemand die zij niet kennen. Het is daarom erg belangrijk om regelmatig contact te hebben met zo'n persoon, bijvoorbeeld in de sportschool met een trainer of met een diëtist die u helpt bij het afvallen.

Bereken uw BMI

De BMI waarde is een waarde die aangeeft of u een gezond gewicht heeft of overgewicht heeft. Vul uw lengte en gewicht in en bereken uw BMI.

U heeft ondergewicht. Wij adviseren u uw gezondheid in de gaten te houden en contact op te nemen met uw arts.
U heeft een gezond gewicht, ga zo door.
U heeft overgewicht, afvallen is gewenst.
U heeft obesitas. Obesitas wil zeggen dat uw overgewicht gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Afvallen is noodzakelijk voor een goede gezondheid.
Bereken uw BMI opnieuw
Leeft u gezond?
Recept van de maand

Gevulde tomaat

Een gevulde tomaat kan gebruikt worden als voorgerecht maar ook als bijgerecht. Kies ons recept voor een gevulde tomaat met gezonde vulling!

Lees hier verder...